Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 10.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Při Luně v Panně si dejte pozor na dokumenty všeho druhu. Pokud jedete do zahraničí, vezměte si kromě pasu i občanku. Jistota je jistota.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Kdyby se stalo, a vy jste kolem poledne našli nějaké peníze, hned je vraťte. Nezapomeňte, že vás sledují kamery a že se vám nález utajit nepodaří.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Když vás kolem poledne posedne touha na utrácení, měli byste se raději ovládnout. Nebezpečí, že koupíte něco, co nepotřebujete, je fakt značné.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když se děti začnou rozčilovat a hádat, musíte aktivovat veškerou svou autoritu. Projevte se tak, aby všem bylo jasné, že doma požadujete klid.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Především se projevujte tak noblesně, jak se na Lva sluší. Když s něčím nesouhlasíte, nerozčilujte se, ale své stanovisko rozumně vysvětlete.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Napjatý vztah mezi Lunou a Jupiterem vás žene ke zbytečnému rozhazování. Bude lepší, když si svačinu připravíte doma a ven vyrazíte bez peněženky.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Luna ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých vám vrací vzpomínky na události, na něž jste už dávno zapomněli. Zkuste se s nimi konečně srovnat!
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Jsou věci, které byste miláčkovi připomínat neměli. Nechce, abyste mu připomínali něco, v čem neměl pravdu a v čím vás oba silně poškodil.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Při Luně v Panně si hlídejte detaily, které byste jindy považovali za nepodstatné. Dnes se ukáže, že jsou důležitější,než se na první pohled zdálo.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Lidi, kteří vás z ničeho nic začnou objímat, nepodezírejte z utajovaných citů. Dávají jen najevo, že jsou v pohodě, o niž se s vámi chtějí podělit.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Lunu v Panně využijte pro vytvoření přibližného dovolenkového rozpočtu. Neriskujte stav, kdy si za začátku budete užívat, a ke konci nebude na chleba!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Dejte si pozor, abyste se nedostali do situace, kdy budete prosazovat požadavky jiných na úkor svých vlastních. Dnes je důležité to, co chcete vy!