Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 05.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Životní zkoušky, kterých jste se tak obávali, se buď odkládají, nebo k nim vůbec nedojde. Je vidět, že jste všechny osudové záležitosti zvládli skvěle.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Díky harmonickému vztahu Marse se Saturnem dokážete zvládnout naprosto všechno. Překvapíte tím zejména lidi, kteří o vašich schopnostech pochybovali.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ve volném dni s Lunou v Raku si moc rádi stoupnete do kuchyně a budete experimentovat. Za to, co vyrobíte, si pak zasloužíte potlesk na otevřené scéně.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Kolegu, který vám hned ráno volá a chce s vámi probírat firemní novinky, účinně umlčte. Je svátek a vy se chcete zabývat zajímavějšími záležitostmi.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Volný den s Lunou v Raku věnujete moc rádi rodině. Dokonce dokážete děti rozpovídat tak, aby se vám svěřili i se svými dosud tajnými starostmi.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Partner, který vám začne vyčítat nedostatek aktivity, si dopad svých slov vůbec neuvědomuje. Právě proto ho na to musíte co nejtaktněji upozornit.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

I když vaše děti něco vyvedou, měli byste na to reagovat shovívavě. Když si v duchu promítnete to, co jste dělali vy sami, nebude to vůbec těžké.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Luna v Raku se vám postará o velice příjemný a vyvážený den. Díky tomuto přístupu zvládnete veškerou práci a ještě vám zbude čas na odpočinek.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Volný den pojměte jako něco, co si zasloužíte a co si musíte pořádně vychutnat. Jakoukoli práci odmítejte s tím, že může klidně počkat do zítřka.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když to jen trochu půjde, udělejte si čas a sedněte si večer pod hvězdy. Chvíle přemýšlení, které si tak dopřejete, vám udělají moc dobře na duši.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Luna z Raka vás nutí k práci, které jste se dosud s úspěchem vyhýbali. Dnes se však do ní pustíte a zvládnete ji ve vysoké kvalitě a velkou rychlostí.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Volný den je naprosto dokonalý. Po hektickém konci pololetí si vychutnáváte pohodu, klid a zároveň den, kdy telefon přináší samé příjemné zprávy.