Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 09.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Hlavně nikomu nedovolte, aby vás do čehokoli nutil. Když se někdo takový najde, musíte mu dokázat oponovat tak, aby pochopil, že s vámi nehne.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Při Luně ve Lvu se chce každý předvádět v tom nejlepším světle. Právě proto by bylo dobré, kdybyste si názor na nově poznané lidi utvářeli pomalu.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Luna, která do odpoledne prochází vaším sektorem komunikace, ve vás aktivuje talenty, o kterých jste neměli ani tušení. Projeví se hlavně na dovolené.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když někoho obdivujete, klidně mu to řekněte. Nejdříve si bude myslet, že si z něj jen děláte legraci, ale pak se probere a padne vám kolem krku.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Těm, co si myslí, že mají na vaši pomoc nárok, a taky se tak k vám chovají, upozorněte, že se pletou. Mějte však na paměti, že se jim to líbit nebude.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Na lidi, kteří se předvádějí a chlubí, i když nemají čím, reagujete vyloženě alergicky. Naštěstí jim to záhy dojde. Budou se vám vyhýbat obloukem.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Kamarádi vás zvou na akci, na kterou se vám opravdu nechce. Dnes bude lepší, když vyslechnete svůj vnitřní hlas a rozhodnete se, že zůstanete doma.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Ke starší generaci zkuste přistupovat s pochopením. To, co si myslí, se vám sice líbit nemusí, ale to nevadí. Jí se zase nelíbí to, co si myslíte vy!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

To, že někoho znáte, ještě neznamená, že mu rozumíte. Lidé se dnes mají sklon chovat tak, že budete jen nevěřícně kroutit hlavou a tiše se divit.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Snažte se vyjadřovat jasně a stručně. Naštěstí patříte k lidem, kteří od malička dokážou jednou větou sdělit víc, než ostatní sáhodlouhým projevem.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Když vám někdo řekne, že vás potřebuje, zní to velice lichotivě. Vy byste však měli přemýšlet, zda jde o vztah vyrovnaný, a zda potřebujete i vy jeho.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

I když jste si slibovali, že s někým, kdo vás naštval, nepromluvíte už ani slovo, dopadne to jinak. Pochopíte, že vy potřebujete jeho a on vás.