Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 14.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Zejména odpoledne byste neměli partnera provokovat. Když aktivujete jeho žárlivost, můžete se tím jemu i sobě postarat o spoustu zbytečných problémů.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Večer, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, se s miláčkem raději nehádejte. I když byste měli pravdu, on by vás stejně neposlouchal.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Všechno, co je pro vás důležité a na čem vám záleží, musíte stihnout do časného odpoledne. Pak se Luna dostane do Štíra a vaše šance se rozplynou.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Odpoledne máte šanci narazit na spřízněné duše. Zase jednou si užijete společnost člověka, s kterým nemusíte mluvit, protože si rozumíte beze slov.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Bolesti kloubů a pohybového aparátu, které cítíte, nejsou sice zásadní, ale ke zmírnění tempa vás přesto přinutí. Netrhejte rekordy a užívejte si klid.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Přes den jste v náladě smírné a pozitivní, ale večer se můžete naštvat. Stačí, když se dozvíte, že někdo nesplnil to, co slíbil a s čím jste počítali.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Dopoledne, kdy je Luna ve Vahách, se ke světu obracíte vlídnou a jasnou tváří. Ať se děje cokoli, snažíte se na to reagovat moudře a s nadhledem.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Zjistíte, že jste neskutečně atraktivní pro člověka, který se líbí vašim kamarádům. Zásadní problém je však v tom, že on vás nepřitahuje ani trochu.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

S člověkem, který hraje na to, že ho potřebujete a proto vztah s ním neukončíte, vyveďte z omylu. Pokud vám brání v rozvoji, rychle se ho zbavte.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Názor na situaci, ve které jste se dosud nedokázali zorientovat, si uděláte až večer. Pak ale budete vědět, že jste se konečně rozhodli správně.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Všechno, co musíte udělat, byste měli zvládnout do oběda. Odpoledne a večer pak věnujte tomu, co vás baví, a na co jste během celého týdne neměli čas.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Zatímco dopoledne budete narážet na spoustu nečekaných a o to protivnějších překážek, odpoledne se situace zlomí. Užijete si krásný romantický večer!