Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 18.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Nepřemýšlejte o práci, ale o zábavě. Nechcete vyzkoušet letní kino, divadlo pod širým nebem nebo jinou atrakci, na níž si užijete opravdu krásný večer?
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Lidí, kteří mají dojem, že byste měli změnit svůj životní styl, je kolem vás dost. Na to, že jste s tím nynějším docela spokojení, zřetel neberou.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

O tom, že byste přes přechod šli na červenou, ani neuvažujte. Zaprvé byste byli špatným příkladem dětem a zadruhé by z toho mohla být mastná pokuta.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Harmonický vztah mezi Sluncem a Uranem vám dává štěstí v jednání, které vám vůbec není vlastní. Dnes můžete klidně riskovat. Vyjde to stoprocentně!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

To, že vám někdo tvrdí, že to s vámi myslí dobře, nezaručuje, že to tak je. Kdybyste se rozhodli, že si za život budete odpovídat sami, bude to lepší.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Při Luně v Kozorohu se dokážete chovat sice láskyplně, ale zároveň rozhodně. O to, co chcete, dokážete požádat tak, abyste to taky hned dostali.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Nabídku na rande klidně přijměte. Člověk, který vás na schůzku zve, je rozhodnutý, že se budete bavit a že si to oba užijete podle svých představ.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Při Luně ve Střelci hledejte rozumný ventil pro přebytek své energie. Mějte však na paměti, že se vaši milí mohou snažit, ale krok s vámi neudrží.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když narazíte na člověka, který všem lidem okolo bez zábran lže, nesnažte se mu to dokazovat. Nejpozději večer na své jednání doplatí hodně rychle sám.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Harmonická vazba mezi Sluncem a Uranem vyrovná vaše partnerské vztahy. Kdyby pod jejím vlivem padla žádost o ruku, nebraňte se, ale souhlaste.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Harmonický vztah mezi Sluncem a Uranem vám dává odvahu v situacích, kdy by ji nikdo jiný neměl. Vy si věříte a dokážete to taky dát řádně najevo!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Snažte se respektovat aktuální rozpoložení svých blízkých. Vy sami v pohodě sice být nemusíte, ale jejich pozitivní náladu byste jim kazit neměli.