Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 13.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Když to jen trochu půjde, snažte se řídit svými vnitřními pocity. Podle hodinek fungujete celý rok. Teď je čas, abyste vyzkoušeli něco jiného.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Při Luně ve Vahách se věnujete práci ne proto, že byste museli, ale proto, že chcete. Když si večer sestavíte seznam splněných úkolů, bude stát za to!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Skvělí budete zejména při vytváření něčeho, co vyžaduje výtvarný talent a co má i praktický dopad. Kdybyste se rozhodli upéct dort, bude famózní!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Lidi, kteří za každou cenu hledají omluvu pro ty, co jim ubližují, moc nechápete. Vy se netajíte tím, že byste jim to v takovém případě pěkně vytmavili!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Díky harmonické Luně ve svém partnerském sektoru se bavíte sami a bavíte i všechny kolem. Přátelé lichotivě konstatují, že se s vámi věru nenudí!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Děti na vás mají stále větší nároky. Dosud jste se je snažili splnit, ale teď zjišťujete, že všechno, co po vás chtějí, jím dát prostě nedokážete.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Nabídku na konzultaci s psychologem neodmítejte. Všechno, co stabilizuje váš život a dokáže vám alespoň trochu srovnat myšlenky, berte jako dar shůry.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Než přijdete na způsob, jak získat tu pravou zručnost při fyzické aktivitě, s níž dosud nemáte zkušenosti, bude to chvíli trvat. Nakonec však zvítězíte!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když po miláčkovi něco chcete, musíte mu jasně vysvětlit, co a proč to má být. Na rozkaz, který mu autoritativně udělíte, pozitivně reagovat nebude.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Hlavně nepřemýšlejte o práci! Když se do toho dáte, riskujete, že se hned ráno pustíte do něčeho, co mohlo klidně počkat, čímž si jen zkazíte neděli.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Při Luně ve Vahách doma neseďte. Místo toho vyrazte na setkání spolužáků, sraz zájmové skupiny, nebo na výstavu, na kterou jste se dosud nedostali.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Všechno, na co přijdete, je skvělé nebo ještě lepší. Uzná to dokonce i partner. Ten nahlas přizná, že by mu něco tak skvělého na mysl nepřišlo.