Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 11.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Venuše, která se v podvečer dostává do Lva, vám zásadně vylepší náladu. Ať se stane cokoli, budete si jistí, že přijatelné řešení nakonec najdete.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Do odpoledne, kdy se Venuše nachází v Raku, si promluvte s miláčkem o všem, co je pro vás důležité. Dohodnete se rychle a navíc i velice elegantně.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Na veškeré podněty, které přijdou, reagujete rozumně. Sami se rozhodnete, že se nebudete rozčilovat a svým jednáním se jen starat ostatním o zábavu.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Odpoledne, kdy je Venuše v harmonickém vztahu s Neptunem, máte opět jednou šanci pocítit pověstné motýly v břiše. Užijte si to, bude to stát za to!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Překvapení, o která se partner postará, stojí za to. Naštěstí na ně dokážete reagovat tak, abyste pozitivní dopad posílili a negativní minimalizovali.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Harmonický vztah Slunce se Saturnem vám dává šanci na životní stabilizaci. Práci, kterou vám nabídnou, berte. Bude vás bavit a přinese vám i peníze!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Venuše, která se v podvečer přesouvá do Lva, zásadně zlepší váš postoj k životu. Konečně dokážete na tom, co vás čeká, světlé a pozitivní stránky.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Neptunem vás seznámí s uměleckým dílem, které vás silně osloví. Pokud to jde, klidně si ho pořiďte. Litovat nebudete.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

I pro to, co ráno vypadá jako problém naprosto nezvládnutelný, se během dne řešení najde. Chce to sice odvahu, ale té máte naštěstí na rozdávání.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Všechno se mění způsobem, který sotva stačíte sledovat. Právě proto byste si měli před každým rozhodnutím vyžádat čas na uvažování a přemýšlení.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Venuše, která se odpoledne přesouvá do partnerského sektoru, vám usnadní život. Konečně se máte šanci s partnerem domluvit na tom, co dosud nešlo.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Neptunem se postará o den tak trochu snový. Právě proto je potřeba, abyste nerozhodovali nic, co se nedá vzít zpátky.