Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 07.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Pro své kontroverzní chování nehledejte omluvu, ale vysvětlení. Čím dříve vám dojde, že jste se v dané situaci jinak chovat nemohli, tím to bude lepší.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Odpoledne, kdy se sejdete s kamarády, prožijete v nostalgické náladě. Zkonstatujete, že prodloužený víkend uběhl rychle a vy se nemáte na co těšit.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Luna ze Lva vás vytáhne mezi lidi. Pokud je v okolí nějaká pouť, měli byste tam vyrazit. Využijte šance, kdy se budete moci vrátit do mladších let!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Luna ve Lvu vám zajistí dobrou náladu. I když někdo z okolí udělá chybu, budete tak velkorysí, že se dokážete tvářit, jako byste si ničeho nevšimli.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Luna ve vašem znamení vás vybízí k aktivnímu odpočinku. Pohybujete se ne proto, že byste museli, ale proto, že vám tělesná aktivita přináší radost.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když někam jdete, měli byste se obléct a upravit tak, abyste vypadali co nejlépe. Zcela jistě potkáte někoho, komu se opravdu potřebujete líbit.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při Luně ve Lvu se chce každý předvádět v tom nejlepším světle. Vám na tom, jak se ostatním jevíte, nezáleží. Právě proto si užíváte pohodu a klid.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Snažte se, aby neděle s Lunou ve Lvu proběhla v co největším klidu. Opravdu nemusíte vyletět při každé větě, která se vám tak trochu nezamlouvá!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Snažte se naladit tak, abyste od lidí ze svého okolí čekali jen to dobré. Nebude to vůbec obtížné. Těch, co vás mají rádi, je opravdu o hodně víc.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Svým dospívajícím nebo dospělým dětem do jejich rozhodnutí nemluvte. Můžete je upozornit na to, co muže stát, ale rozhodnutí nechejte na nich.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

S překvapením zjistíte, že na vás dnešní nedělní atmosféra má velice pozitivní vliv. K lidem kolem sebe přistupujete příznivě a se značným porozuměním.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Luna ve Lvu vám dodá spoustu dosud postrádaného sebevědomí. Najednou zjišťujete, že život je daleko snazší a krásnější, než jste si dosud mysleli.