Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 08.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Mluvte, hádejte se, diskutujte a hlavně se nenechejte žádným způsobem umlčet. Když vaše okolí pochopí, že se nedáte, protivníci se sami stáhnou.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Harmonický vztah mezi Venuší a Uranem vám nabídku nového vztahu přinese až pod nos. Pokud ji odmítnete, budete to z vaší strany velice nerozumné.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Jupiterem ve vašem znamení vám dá odvahu. Pokud v práci narazíte na nespravedlnost, dokážete prosadit svou pravdu!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Uranem vás nutí ve vztazích riskovat způsobem opravdu nevídaným. Buďte si jistí, že toho, koho chcete, taky dostanete.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Vývoj vašich vztahů se vám zamlouvá. Jde jen o to, abyste s tempem událostí stačili, držet krok. Když to nezvládnete, budete se na podzim divit.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Opět zkonstatujete, že máte přátele, na které je spolehnutí. Když se dostanete do situace, s níž si sami neporadíte, vymyslí způsob, jak ji zvládnout.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Kolegy, kteří se chlubí se svými zážitky z dovolené, bedlivě poslouchejte. Když jejich zkušenosti zapracujete do svých plánů, bude to velice rozumné.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Uranem vám může přinést lásku v podobě, kterou jste si dosud jen představovali. Teď je to pro vás krásná realita.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Den probíhá ve svižném tempu. Vám to ale ani trochu nevadí. Díky harmonickému vztahu Merkura s Jupiterem zvládnete elegantně všechno, co potřebujete.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Harmonický vztah Venuše s Uranem vás skoro ohrožuje. Pokud jste si dosud mysleli, že láska na první pohled neexistuje, můžete zjistit, že to bylo omyl.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Dopoledne se věnujte všemu, o čem ani nemusíte přemýšlet. Odpoledne pak využije inspiraci. Posílá vám ji Merkur s Jupiterem a bude stát za to!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Konečně pochopíte, proč vás v práci ohrožuje člověk, který vašich kvalit zdaleka nedosahuje. Dojde vám, že tam hrají roli zcela jiné kvality.