Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 06.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Novoluní v Raku může trochu napnout rodinné vztahy. Vy toužíte, aby byly ideální, a jen těžko vám dochází, že to tak jednoduché být nemusí.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Novoluní v sektoru komunikace vás zbaví veškerého ostychu. Pokud usoudíte, že někdo potřebuje znát váš upřímný názor, bez problémů mu ho sdělíte.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Za únavou, kterou cítíte, stojí vliv novoluní z Raka. Kdybyste se rozhodli, že dnešek využijete převážně k odpočinku a k relaxaci, bude to rozumné.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Novoluní ve vašem znamení přeje životním restartům. Pokud chcete začít s něčím novým, měli byste si přivstat a začít s tím v časných ranních hodinách.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Novoluní v Raku vás myšlenkově vrátí do nepříliš úspěšného životního období. Naštěstí můžete pyšně zkonstatovat, že jste ho zvládli a že je za vámi.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když vám partner vytkne, že máte raději kamarády, než jeho, nevíte, jak reagovat. Vám je sice jasné, že hlásá nesmysly, ale jemu to vůbec nedochází.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Když se dostanete do společnosti, bude lepší, když nebudete mluvit, ale spíše poslouchat. Díky tomu získáte informace, k nimž byste se jinak nedostali.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Do politických úvah se raději nepouštějte. Můžete to myslet dobře, ale pravděpodobně narazíte na lidi, kteří pro vás valné pochopení mít nebudou.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Při seznamování dávejte přednost osvědčeným a zajetým způsobům. Internetové seznamky ve vašem případě bohužel vytoužený efekt většinou nepřinesou.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

V lidech, mezi nimiž se pohybujete, dokážete najít spoustu pozitivních vlastností. Právě proto se celý den široce usmíváte vy na ně a oni na vás!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

To, že jste po včerejšku unavení, je normální. Kdybyste si slíbili, že den věnujete jen tomu, co vás baví, a hlavně budete odpočívat, bude to lepší.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Novoluní ve vašem sektoru lásky a romantiky vám v tomto směru slibuje zajímavý restart. Stará láska odchází do nenávratna a nová klepe na dveře.