Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 15.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Je potřeba, abyste o trochu více přemýšleli nad dopadem toho, pro co jste se rozhodli. Týká se to zejména financí, kde hrozí zbytečné ztráty.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když něčemu nerozumíte, klidně se ptejte. Velice rychle zjistíte, že je na tom spousta ostatních lidí stejně, ale na rozdíl od vás nemají odvahu.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Když se vám něco nechce dělat, klidně to vzdejte. Bude to rozumnější, než kdybyste se nutili do něčeho, co vám stejně nejde a co se vám nedaří.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když kamarádi říkají, že vás mají na to, abyste jim zabránili v nerozumném jednání, mají pravdu. Dnes je musíte hlídat a kontrolovat na každém kroku!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

To, že vám někdo nabídne novou lásku a obrovskou vášeň, vás ani trochu neláká. Venku sice panuje horké léto, ale vy toužíte po tichu a klidu.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Luna ve vašem sektoru komunikace vám dodá odvahu mluvit zřetelně i o tom, čemu se všichni ostatní vyhýbají. Vy máte odvahu, kterou musíte využít!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Životních střetů se neobávejte. Pokud situaci rozeberete, a pochopíte, že se jim nedokážete vyhnout, musíte je zvládnout tak, abyste je měli rychle za sebou.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Den proběhne v klidu a žádné negativní překvapení nepřinese. Večer si však musíte dávat pozor při sportu a za volantem. Riziko si raději odpusťte!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

To, že si myslí, že se mu všechno podaří, ještě neznamená, že to tak opravdu dopadne. Zejména večer není jisté, že mu riziko vyjde tak, jak si přeje.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když vám někdo řekne, že se v životě dokáže obejít bez lásky, moc vážně to neberte. Můžete si být jistí, že jde o člověka, který po lásce naopak touží.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Když se budete držet zpátky, své postavení tím kupodivu posílíte. Vaše mlčení si totiž vaše okolí vyloží jako moudrost, kterou umně skrýváte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

To, že dostanete nějaké státní peníze, ještě neznamená, že z nich budete něco mít. Hrozí, že si je stát od vás vzápětí a velice rychle zase vezme.