Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 20.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Dejte si pozor, abyste zbytečně nepřeceňovali své síly. Tělesný pohyb si dopřejte v míře, kterou bezpečně zvládnete. A nezapomeňte ani na odpočinek!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Kamarádům, kteří chtějí riskovat, jejich nápady rozmluvit nedokážete. S miláčkem je to jednodušší. Tam můžete použít autoritu a rovnou mu je zakázat.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

S fyzickými aktivitami to raději nepřehánějte. Akce by nemusela proběhnout podle vašich představ. Když počkáte do zítřka, máte úspěch jistý!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Mars v harmonickém vztahu s Neptunem přeje všem vodním zábavám. Pokud jste dosud neměli dost odvahy na tobogan, můžete to dnes bez obav vyzkoušet.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Luna, která je v Kozorohu, se vám postará o spoustu práce navíc. Je jen potřeba, abyste si kromě práce dokázali najít čas i na zasloužený odpočinek.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Harmonický vztah mezi Marsem a Neptunem vám pomůže odhalit pravou podstatu vlastních snů. Když zjistíte, co chcete, dokážete to pak lehce získat.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Na chyby, které udělá někdo druhý, nahlas neupozorněte. Když nepodlehnete zlomyslnosti, ale pomůžete mu je zvládnout, bude to mezi vámi hned lepší.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Když potřebujete probrat něco důležitého, měli byste se do toho pustit sami. Své blízké můžete mít sice opravdu hodně rádi, ale teď by vám překáželi.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Luna z Kozoroha srovná vaše finance způsobem tak, abyste se v tomto směru konečně cítili bezpeční. Po dnešku se nouze a hladu bát opravdu nemusíte.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Harmonický vztah mezi Marsem a Neptunem vám dává síly skoro nevyčerpatelné. Když vyrazíte na kola, můžete si být jistí, že se přidáte k vítězům.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Luna v Kozorohu vám ani trochu nevadí. Její vliv naopak uvítáte. Konečně jste pochopili, co miláček chce, a rozhodli se, jak na to budete reagovat.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Harmonický vztah Marse s Neptunem vytváří situace, v nichž můžete s lidmi ze svého okolí bez zábran manipulovat. Nedělejte to. Záhy vy vám to vrátili.