Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 25.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Pomozte každému, komu můžete. Děláte to ve svůj prospěch. Budete příkladem dětem a zároveň si mezi těmi, co vás potřebovali, najdete nové přátele.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Do záležitosti svých nebo partnerových rodičů se nepleťte. Mohli byste jim sice radit podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale oni by neposlouchali.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Se vším důležitým počkejte na večer. Luna bude v Beranu a zajistí vám kamarády, kteří vás v případě potřeby zabrzdí a ochrání vás před sebou samými.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

O tom, že byste se měli s někým rozcházet jen proto, že se mu momentálně nedaří, neuvažujete. Při své povaze budete takovému člověku spíše pomáhat.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Když nevíte, jak se s partnerem rozumně domluvit, nepropadejte panice. Když celou záležitost odložíte na víkend, proběhne všechno rychle a dobře.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Den s Lunou v Rybách zvládáte dost obtížně. Jen těžko vydýcháváte lidi, kteří pořád jen rozebírají minulost a pořádné práci se tak vyhýbají.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Propojujete lidi a z těch, co se dosud neznali, děláte celoživotní přátele. Nové trvané přátelské vztahy při tom stihnete navazovat rovněž i vy sami.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Úřední záležitosti, které se nehodlají hýbat z místa, zvládnete velice rychle. Zajdete na příslušná místa a budete tak neodbytní, že vám raději vyhoví.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Luna, která se odpoledne dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, vám do cesty postaví alespoň jednoho ctitele, jehož zájem vám vyloženě polichotí.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Odpoledne, kdy bude Luna v Beranu a vy už trochu unavení, si dávejte pozor, kam šlapete. Rozbité koleno by nebylo hezké a ještě by to moc bolelo.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Zejména odpoledne si bedlivě vyberte to, za co budete utrácet. Kombinace sil Luny a Neptuna vás vystaví pokušení, jemuž byste však měli odolat.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

I kdybyste našli peníze, nechat si je nesmíte. Pokušení, které pocítíte, by bylo intenzivní, ale ostuda v případě, kdy by vás odhalili, ještě větší.