Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 26.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Nevyzvídejte! Když s vámi kamarádi nechtějí mluvit o tom, co se v jejich životě aktuálně děje, neptejte se. Až to budete mít vědět, začnou mluvit sami.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Merkur, který vstupuje do Panny, zásadně vylepší vaši komunikaci s partnerem. Nebudete jedovatí, ale uděláte všechno pro to, abyste se domluvili.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Recepty, které zkoušíte, vám mezi kamarády získají pověst kuchyňského mága. To, co z pramenů převezmete a sami zdokonalíte, bude dobrota bez vady!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Merkur, který se dostává do vašeho sektoru komunikace, vás zahálet nenechá. Lidí, kteří chtějí znát váš názor na to, co se děje, je kolem vás dost.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Merkur, který vstupuje do vašeho sektoru peněz vlastních, vás přinutí k šetření. Bez problémů si dokážete odříct nákup, který by vás jindy lákal.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Merkur, který vstupuje do vašeho znamení, vám zajistí rozhodnost a výmluvnost. Pokud potřebujete něco vyjednat, můžete si být jistí, že se to podaří.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pokyny ohledně toho, co byste měli dělat pro zdraví, se snažte dodržovat. I když vám připadají nepodstatné, je jejich dodržování moc důležité.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Merkur, který vstupuje do Panny, vám garantuje skvělé kamarády. Když vám něco nedoporučují nebo vás před něčím varují, měli byste je poslechnout.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Pozitivní vztah mezi Sluncem a Marsem vám zajistí bojovou náladu a neskutečnou výkonnost. Pokud usilujete o spravedlivou věc, čeká vás vítězství!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Přísliby dodávky zeleniny a ovoce, které vám dodají kamarádi, vás moc nepotěší. Místo radosti to vnímáte jako další práci, kterou máte navíc.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Merkur, který se dostává do Panny, zásadně zklidní domácí atmosféru. Miláček se konečně přestane tvářit jako mistr světa a začne se chovat rozumně.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Merkur, který vstupuje do vašeho partnerského sektoru, miláčka spolehlivě rozpovídá. A vy pak musíte jeho slovům věnovat pozornost i potřebný čas!