Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 21.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Harmonický vztah Venuše s Jupiterem se vám postará o krásný večer. Miláček vám plní každé vaše přání a ještě pořád opakuje, že je s vámi moc rád!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Úplněk v Kozorohu vás nutí k přemýšlení. Kdybyste přišli na to, že chcete jít životem dál jinou cestou, je to nápad, který si zaslouží promyšlení.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Díky Marsu, který se dostal do vašeho znamení, máte sil a energie na rozdávání. Ať se pustíte doslova do čehokoli, můžete si být jistí, že to vyjde.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Úplněk ve vašem partnerském sektoru přeje všem plánům, které dáte s miláčkem dohromady. To, co vymyslíte, se vám bez prodlení podaří uskutečnit.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Harmonický vztah Venuše s Jupiterem přináší štěstí v lásce. Klidně oslovte někoho, kdo vám dosud odolával. Teď si buďte jistí, že vás moc rád vyslyší.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Úplněk v Kozorohu se vám postará o krásný a vyrovnaný den. Díky jeho energii na sebe nebudete s partnerem narážet, ale dokážete jednat v harmonii.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Úplněk ve vašem sektoru rodiny na vás působí neobyčejně pozitivně. Pyšně zkonstatujete, že jste vytvořili rodinu, kterou vám může každý závidět!
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Úplněk, který se odehrává ve vašem sektoru komunikace, vám přinese příznivější náhled na svět. Zkonstatujete, že jste lepší, než jste si mysleli.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Jupiterem se vám postará o příjemný den. Ani zjištění, že zítra musíte po dovolené opět vyrazit do práce, vám nevadí.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Úplněk ve vašem znamení z vás udělá vyhledávaného společníka. Vy jste aktivovali svůj smysl pro humor a vaši blízcí usoudili, že je jim s vámi dobře.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Harmonický vztah Venuše s Jupiterem přeje všem pozitivním zážitků. Kdybyste měli možnost vyrazit do divadla nebo na hudební festival, hned to udělejte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Mars, který přešel do Blíženců, vytváří atmosféru, kdy se hodně mluví a slova se neváží. Vy si pak můžete vybrat, zda se budete zlobit nebo smát.