Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 23.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Zatímco dopoledne všechno zvládnete rozumnou argumentací, odpoledne budou důležitější city. Vy si pak jenom dávejte pozor, abyste se někoho nedotkli!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Kdybyste chtěli volnější dny využít ke získání vědomostí, na které jste dosud neměli čas, máte šanci. Pak je ale taky musíte co nejdříve uplatnit!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Odpoledne, kdy je Luna v Rybách, si dejte pozor, abyste partnera zbytečně nenaštvali. Ráno by vám vaše vtipy odpustil, ale večer by to bylo drama.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Až do odpoledních hodin se budete smát a dobře bavit. Pak se Luna přesune do Ryb a vy zjistíte, že s vámi všichni chtějí probírat jen vážné věci.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Než se do něčeho pustíte, proberte toho hodně důkladně s partnerem. Jeho nápady nejsou zdaleka tak nerozumné, jak se vám na první poslech zdálo.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když se potřebujete s miláčkem domluvit na něčem důležitém, udělejte to během dne. Večer. Kdy bude Luna v Rybách, s ním moc rozumná řeč nebude.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pozvání na velice zajímavou akci přijde bohužel pozdě. Na daný termín už máte něco, s čím se nedá pohnout, a proto ji budete muset odmítnout.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Náročný vztah mezi Sluncem a Plutem vás dostává do situací, kdy musíte jít až do krajnosti. Naštěstí všechny spory dopadnou ve váš prospěch.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Napjatý vztah mezi Sluncem a Plutem vás nutí k jasnému vyjadřování a sebevědomému chování. Naštěstí jde o jednání, se kterým problémy mít nebudete.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Důležité věci probírejte s partnerem až večer. Luna bude v Rybách a uvolní vaši vnímavost tak, abyste jeho potřeby nejen pochopili, ale i splnili.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Napjatá vazba mezi Sluncem a Plutem zahušťuje atmosféru. I když se hádat opravdu nechcete, vzniknout situace, kdy nahlas promluvit prostě musíte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Luna, která se odpoledne dostává do vašeho znamení, vás nutí, abyste se k životu postavili zcela jinak, než dosud. Dovolte si projevy emocí a citů!