Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 19.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Zejména na dovolené se nenechejte nachytat. Nebezpečné jsou v tomto směru zvláště veškeré trhy. Když půjdete místo nákupů na pláž, bude to bezpečnější.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Hrozí den opravdu hodně bohatý na trapasy. I když se budete snažit, patrně si jim nevyhnete. V takovém případě bude lepší, když se jim začnete smát.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Kdybyste se rozhodli vyrazit ke kadeřníkovi nebo na kosmetiku, bude to sice stát balík, ale výsledek bude dokonalý. Opravdu to nechcete zariskovat?
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Tomu, co vám odpoledne nebo večer říká partner, věnujte bedlivou pozornost. Důležité totiž není to, co říká nahlas, ale to, co je skryto mezi řádky.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

O svého partnera a jeho věrnost se nebojte. Může se sice dostat do situace, kdy se taková možnost objeví, ale on ji dokáže stroze odmítnout.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když miláček přijde s tím, že by si rozšířil vzdělání, měli byste s tím souhlasit. Něco, co zaujme jeho přelétavou mysl, už nutně potřebuje.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Smiřte se s tím, že jsou děti občas protivné a není s nimi rozumná řeč. Když si vzpomenete na své dětství, budete je rázem chápat daleko více.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Luna, která dopoledne přechází do Kozoroha, se postaví na vaši stranu. Pod jejím vlivem se projevíte tak, aby vás všichni důležití lidé vzali vážně.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Člověka, který vám bude tvrdit, že se kvůli vám od základů změnil, nevěřte. On to může myslet upřímně, ale vy dobře víte, že něco takového nejde.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zvláště dopoledne máte vyloženě špatný odhad situace. Kdybyste si hned ráno slíbili, že pro jistotu nebudete nikomu věřit, bude to hned lepší.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Se štěstím byste počítat neměli. Zejména v práci počítejte spíše se situací, kdy budete mít pocit, že se všechno staví proti vám a vašim záměrům.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Slunce, které se dopoledne dostává do Kozoroha, vám přidá v očích vašeho okolí autoritu. Když o něco opravdu stojíte, umíte si to taky prosadit!