Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 31.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Sepište si seznam toho, co jste chtěli během léta udělat. Zvláštní pozornost věnujte zamýšleným odpočinkovým aktivitám. Ty musí mít prioritu!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Ráno poslouchejte spíše zdravý rozum než emoce. Zejména na dovolené máte sklon utratit zbytečně za něco, co nepotřebujete a co vlastně ani nénii hezké.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Představa, že si padnete kolem krku s rodiči svého partnera, se lehce splní. Když začnete mluvit, řeknou vám, že jste rozumnější, než jejich dítě.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když se ráno někam vypravujete, snadné to nebude. Vy si pak můžete vybrat, zda se budete rozčilovat, nebo zda to vezmete jako něco, co se stává.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Dopoledne vás hvězdy ochrání před zbytečným utrácením. Pokud do něčeho peníze investujete, je to věc, kterou budete užívat ještě hodně dlouho.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Čím dříve si uvědomíte, že se musíte starat především o sobě a o to, aby vám bylo dobře, tím to bude lepší. Zachraňování jiných lidí bylo už dost!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Vzpomínky na nepříjemné události chcete potlačit. Z taktičtějších důvodů by bylo lepší, kdybyste se jim postavili čelem a konečně se s nimi srovnali.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Lidi, kteří vám vytýkají nedostatek opatrnosti, neposlouchejte. Můžete jim ale říct, že na rozdíl od nich to s projevy obav zbytečně nepřeháníte.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když vám miláček něco nedoporučí nebo rovnou zakáže, měli byste se nad tím zamyslet. Záhy zjistíte, že byste ho tentokrát opravdu měli poslechnout.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když vás děti upozorní na zajímavé podcasty, hned si je poslechněte! S údivem zjistíte, že máte nejen podobné zájmy, ale i podobný smysl pro humor.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Dopoledne, kdy se Luna dostane do napjatého vztahu se Saturnem, se v práci raději nehádejte. Můžete mít třikrát pravdu, ale nadřízený to stejně neuzná.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když potřebujete něco, do čeho se vám nechce, požádejte o pomoc. Když svůj požadavek pronesete náležitě sebevědomě, určitě vám ho někdo rychle splní.