Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 01.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Když víte, že se o vás partner bojí, zbytečně ho neděste. Nejde o to, abyste mu lhali, ale o to, abyste mu neříkali to, co ho připravilo o pohodu.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když se setkáte s jevem, který je normálním uvažováním nevysvětlitelný, nepropadejte panice. Smiřte se s tím, že pomezí reality opravdu existuje.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Váš bývalý partner vám svým nenávistným hodnocením dělá skvělou reklamu. Všichni říkají, že člověk, který ho dokázal tak naštvat, musí být něco extra!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Při Luně ve svém znamení se kolem poledne pokusíte změnit něco, co jste dosud vnímali jak konstantu. Podaří se vám to rychle a s vynikajícím výsledkem.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Dejte si pozor na člověka, který tvrdě vyžaduje váš soucit. Ve skutečnosti nepotřebuje soucit, ale chce, abyste za něj udělali to, do čeho se mu nechce.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

To, že děti onemocní, je nemilé, ale musíte se s tím smířit. Následně musíte partnerovi vysvětlit, že mu to opravdu neudělaly schválně.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při Luně v Raku mají všichni pocit, že se máte snažit o jejich blaho a ze všech sil jim pomáhat. To, že se chcete mít dobře sami, jim nevysvětlíte.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Sepište si seznam míst, která jste chtěli během léta navštívit a lidí, s nimiž jste si chtěli posedět. Pak je začněte obvolávat a domlouvat si schůzky.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

O to, abyste se v partnerovi vyznali, neusilujte. Dnes můžete brát jako výhru i stav, kdy alespoň trochu pochopíte to, co chce a čím mu uděláte radost.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

O to, že byste kamarády vytáhli někam, kde se vám líbí, a kde ještě nebyli, neusilujte. Museli byste zkonstatovat, že jsou líní a nikam se jim nechce.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jakmile vám dojde, že se vás v práci snažili ošidit, musíte se důrazně ozvat. O tom, že byste si to pro klid na pracovišti nechali líbit, neuvažujte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Při řešení rodinných problémů potřebujete spolehlivé spojence. To, co byste sami nezvládli, zvládnete s jejich pomocí rychle a bez větších potíží.