Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 02.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Když vám někdo padne kolem krku, moc to neprožívejte. Zejména odpolední atmosféra vede k jednání, které je sice romantické, ale stavět se na něm nedá.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Napjatý vztah mezi Venuší a Uranem vás nutí k flirtu a vášnivým výlevům. Mějte však na paměti, že veškeré citové úvahy odstonáte nakonec sami.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Při Luně v Raku budete utrácet, i když nechcete. Naštěstí nepůjde o zbytečné vyhazování peněz, ale spíše o investice, bez nichž se z místa nehnete.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Všechno, co dnes uděláte pro svůj vztah, přispěje k jeho kvalitě a stabilitě. Dokonce i miláček uzná, že je mu s vámi lépe, než by mu bylo bez vás.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Vlivu napjatého vztahu mezi Venuší a Uranem podlehnout nesmíte. Partner vás sice může zlobit, ale o tom, že byste na něj křičeli, neuvažujte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když se miláček rozčiluje kvůli něčemu, co za to podle vašeho názoru nestojí, snažte se ho zklidnit. Když se vám to podaří, bude opravdu moc rád.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Je načase, abyste se naučili pracovat s bankovní nebo jinou podobnou aplikací. Když si k tomu soustředěně sednete, zjistíte, že to vůbec není těžké.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Luna v Raku na vás působí vyloženě inspirativně. Kdyby vám poradila, abyste na víkend vyrazili do zahraničí, měli byste ji bez debat poslechnout.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Napjatý vztah mezi Venuší a Uranem se vás naštěstí netýká. Nějaká nabídka dobrodružství se sice objevit může, ale vy se jí dokážete obratně vyhnout.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Než s někým začnete flirtovat, dobře si to rozmyslete. To, co by pro vás byla večerní zábava, by pro toho druhého mohla být záležitost přímo zásadní.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Napjatý vztah mezi Venuší a Uranem vám míří přímo do srdce. Pokud nechcete mít zbytečný problém, navazování veškerých kontaktů hodně tvrdě odmítejte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Při Luně v Raku si užíváte v práci i doma zaslouženou pohodu. Když vás navíc miláček večer pozve na malé posezení, budete se těšit doslova jako v ráji!