Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 04.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Velkorysé jednání vám naštěstí problémy nedělá. Když se miláčkovi něco opravdu nepovede, dokážete to překročit a bez dalších komentářů jít dál.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Novoluní ve vašem sektoru rodiny může přinést zajímavé novinky. Když zjistíte, že čekáte rodinu, nepropadejte panice, ale berte to jako dar!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Novoluní ve Lvu vám dává odvahu nazvat to, co se kolem vás děje, pravým jménem. Není to sice taktické, ale vy lhát ani předstírat nedokážete.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

O tom, že máte peníze, které jste si prozíravě odložili pro kritické životní chvíle, nemluvte. Lidí, kteří by si chtěli půjčit, by bylo víc než dost.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Novoluní ve vašem znamení vás vybízí k přemýšlení o dalším životě. Musíte si najít klid, kdy si sednete a budete přemýšlet, co vlastně chcete.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Snům, které se vám zdají, věnujte bedlivou pozornost. Pomohou vám srovnat vztah k lidem, kteří tu už dávno nejsou, a s nimiž jste si moc nerozuměli.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Novoluní ve Lvu se vám postará o přísun nových přátel. Jde o lidi, kteří vám budou chtít sami od sebe a dobrovolně pomáhat s tím, co se vám nedaří.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Novoluní ve Lvu aktivuje vaši utajovanou ctižádost. Usoudíte, že máte na víc, než je to, co dosud děláte, a rozhodnete se, že se o to alespoň pokusíte.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Novoluní ve Lvu se vám opravdu líbí. Konečně máte šanci uzavřít období, které se vám moc nepodařilo, a začít nové, které bude daleko úspěšnější.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Především je potřeba, abyste dokázali co nejrozumněji odhadnout své síly. Když je podceníte, bude to podstatně lepší, než kdybyste je přeceňovali.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Novoluní ve vašem partnerském sektoru vnímáte jako velice příjemný start do nové kapitoly vašeho citového života. Opět si dokážete, že se máte rádi!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Při novoluní můžete zápasit s únavou, která je velice intenzivní a navíc nepřekonatelná. Naštěstí využijete šance a celý den zasvětíte odpočinku.