Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 07.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Když na vás kolem poledne začne někdo tlačit, klidně ho pošlete do háje. Jasně, nahlas a důrazně řekněte, že budete dělat jen to, co chcete sami!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Zejména ráno a dopoledne si dávejte pozor na zbytečné utrácení. Kolem poledne byste svých činů litovali, ale to by už bylo na veškerou nápravu pozdě.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem vám dodává odvahu. Když se odpoledne rozhodnete pro riziko, můžete si být jistí, že stoprocentně vyjde.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Kolem poledne si dejte pozor na lidi, kteří mají pocit, že je musíte poslouchat. Těm pak dost ostře vysvětlete, že jim jejich přání nesplníte.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Člověk, který má pocit, že vám má právo poručit a vy byste ho měli poslouchat, musí pochopit, že to tak nefunguje. Vy děláte jen to, co sami chcete.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

To, že se vám nedaří tak, jak jste si představovali, neznamená, že boj vzdáte. To, co ráno vypadá jako prohra, se může odpoledne změnit ve vítězství!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem slibuje velké štěstí. Od vás se jen chce, abyste ho hned zaznamenali a bez váhání ho chytili oběma rukama.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Rozpory, které musí řešit vaši kamarádi a známí, se vás netýkají. Vy se v životě orientujete bezchybně a na rozdíl od nich plujete rychle k cíli.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem zásadně vylepší váš partnerský vztah. Oba se k sobě s miláčkem chováte velkoryse a oběma se to líbí.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Opět budete moc rádi, že máte praktické myšlení vrozené a že jste si ho v životě silně rozvinuli. Díky tomu přesně víte, co máte dělat pro úspěch.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Opravdu se vám nechce stále dokola vysvětlovat to, o čem jste mluvili už desetkrát. V práci se ještě ovládnete, ale doma to povede k jistému výbuchu.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když po miláčkovi něco chcete, klidně ho o to po polední požádejte. Při harmonickém vztahu mezi Sluncem a Jupiterem vám každé přání moc rád splní.