Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 08.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

V práci se mentálně připravte na nepříjemné kontroly. Z jejich jednání je jasné, že vás chtějí nachytat. Naštěstí jim tuto příležitost neposkytnete.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Tradice, které vládnou v rodině vašeho partnera, vás ani trochu nezajímají. Sami je dodržovat nehodláte. Když budete tradice chtít, vytvoříte si svoje.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Lidem, kteří mají intriky a lhaní jako svůj životní program, v žádném případě nevěřte. Mohou vám tvrdit, že se změnili, ale vy jim naletět nesmíte.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Spojené síly Merkura a Venuše vám pomohou získat všechno, na co vám záleží. Je jen potřeba, abyste se na poslední chvíli nerozhodli, že boj vzdáte.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Nápady, které máte ohledně stabilizace své majetkové situace, jsou naprosto skvělé. Když přesvědčíte rodinu, aby se jimi řídila, máte po starostech.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Radost vám udělají veškeré kuchařky, které koupíte. I když je normální všední den, jejich studium vám navodí náladu vyloženě sváteční.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Za to, že měníte názory, se opravdu nemáte proč stydět. Zvláště odpoledne se ukáže, že změnou názorů zásadně ulehčili život sobě i celé svojí rodině.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Spojené síly Merkura a Venuše aktivují kouzlo vaší osobnosti. Když se rozhodnete, že někoho přetáhnete na svou stranu, zcela určitě se vám to podaří.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když nevíte, jak si poradit s nějakým úkolem, požádejte o radu starší generaci. To, co vám řekne, je sice překvapivé, ale funguje to stoprocentně!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kdyby se stalo a vy museli zápasit s chorobou, v žádném případě ji nepodceňujte. Když lékař naordinuje postel, nediskutujte, ale hned do ní zalezte.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Spojené síly Merkura a Venuše na vás naštěstí nepůsobí. Může se sice stát, že se vás někdo pokusí okouzlit, ale vy mu svou kůži zadarmo neposkytnete.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Pokud chcete o víkendu grilovat, měli byste dnes odpoledne vyrazit na nákup masa. Luna ve Vahách se postará, abyste domů donesli skutečnou kvalitu.