Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 05.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

I když to k vašim prioritám rozhodně nepatří, měli byste se zbývat především praktickými záležitostmi. Na emoce a výbuchy vášní bude času dost.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Na nervy vám polezou lidé, kteří mají na všechno času dost. Pokud chcete v klidu odjet na dovolenou, měli byste je hodně rázně popohnat k činnosti.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Smiřte se s tím, že děti mají své vlastní názory a vlastní náhled na život. Když je vyslechnete, sami zkonstatujete, že vlastně vůbec nejsou špatné.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Pro svého partnera uděláte všechno, co mu na očích vidíte. Když se však dostanete do situace, kdy byste za něj měli platit, moc se vám nechce.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

I když se to k létu moc nehodí, přemýšlejte především o financích. Přijmete nabídku na fixaci cen energií, nebo je necháte takové, jaké jsou?
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Informace, které se k vám dnes dostanou, si velice dobře zapamatujte. Přinese vám je Merkur ve vašem znamení a budou mít zásadní a dlouhodobý dopad.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Veškerá tajemství, která se dozvíte, byste si měli nechat pro sebe. Zároveň byste je měli zapracovat do vlastních plánů a využít ve svůj prospěch.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Venuše, která vstupuje do vašeho sektoru přátel, zásadně změní jednání člověka, jehož jste dosud považovali za kamaráda. Teď chce být něčím víc!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

V kritické situaci jste jediní, co si zachovají chladnou hlavu a veškeré rozumové schopnosti. Když navíc prokážete svou velkorysost, bude to super!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ke skandálům, o kterých se dnes dozvíte, se nevyjadřujte. Bude lepší, když se stáhnete do pozadí a počkáte, až se k vám novinky dostanou samy.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Venuše, která se dostává do vašeho sektoru peněz cizích, na vás má pozitivní vliv. Zjistíte, že i v budoucnu dokážete zaplatit všechno, co potřebujete.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Venuše, která vstupuje do vašeho partnerského sektoru, vám do cesty postaví zajímavého člověka. Využijte situace a hned si domluvte další schůzku!