Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 06.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Při Luně v Panně budete pracovat tempem, které ve vašem okolí vzbudí závist až neskutečnou. A na výsledky své snahy můžete být plným právem pyšní!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Při Luně ve svém sektoru lásky a romantiky věnujte pozornost především partnerovi. Chce si s vámi povídat a prozradit něco, co vás bude zajímat.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Luna je v Panně, ale vy byste měli přesto lidi ze svého okolí posuzovat objektivně. Zjistíte, že jsou daleko zajímavější, než jste si dosud mysleli.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Harmonická Luna v sektoru komunikace vám zajistí výmluvnost, díky níž získáte všechno, co chcete. Večer se však ve svých požadavcích držte zpátky.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Při Luně v Panně se snažte všechno, co se kolem vás děje, hodnotit s chladnou hlavou. Vybuchnout můžete, ale stejně by to nic nevyřešilo.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

I když se lidé z vašeho okolí nechají unášet svými sny, vy si musíte zachovat chladnou hlavu. Před špatnými rozhodnutími tím zachráníte sebe i je.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při Luně v Panně hodnoťte velice opatrně veškeré nabídky, které vám přijdou. Zejména ty, které slibují jistý velký zisk, mohou být velice ošidné.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Ať se děje cokoli, dokážete si zachovat chladnou hlavu. Když se pak dozvíte, že jste tím zabránili velkému průšvihu, nebraňte se. Je to ryzí pravda.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ve vymýšlení taktiky v situaci, kdy by se každý jiný vyděsil a utekl, jste dokonalí. Zvládnete i to, co by všichni kamarádi považovali za nemožné.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když vás někdo obejme, neberete to jako projev lásky, ale jako signál, vypovídající o přátelství. Čím dříve si to uvědomíte, tím to bude lepší.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Na to, abyste se hádali s partnerem, nemáte dostatek energie. Kdyby taková příležitost nastala, řeknete mu, že jste si dnešní hádky odbyli už v práci.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když přijde miláček s nápadem, který považujete za nerozumný až riskantní, nic mu neříkejte. Na to, že jde o nesmysl, musí přijít vlastní hlavou.