Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 03.08. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

S upřímností to moc nepřehánějte. Smiřte se s tím, že lidé, kteří vás k upřímnosti intenzivně vybízejí, o vaše upřímné projevy ve skutečnosti nestojí.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když se rozhovor stočí na fotovoltaiku, měli byste poslouchat. Je vám jasné, že si jí pořídit musíte. Teď jde o to, abyste si vybrali to nejlepší.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Večer, kdy je Luna ve Lvu, si nechejte zastřihnout konečky vlasů. Ať už s vlasy uděláte cokoli, bude to na ně mít vysoce pozitivní vliv.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Dopoledne, kdy je Luna ještě ve vašem znamení, si dobrovolně stoupněte k plotně. Pak budete celý den sbírat chválu a naprosto zasloužený obdiv.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Pokud máte na víkend naplánovanou oslavu svých narozenin, bude to stát za to. Opět se přesvědčíte, že máte kolem sebe lidi, kteří vás mají rádi.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Novinkám, které se k vám dostanou, nevěřte. Hned ráno si slibte, že uvěříte jen tomu, co uvidíte na vlastní oči a na co si můžete taky sáhnout.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Odpoledne, kdy bude Luna ve Lvu, přijde nečekaná návštěva. Obvykle přepadovky rádi nemáte, ale tentokrát budete tak rádi, že jim to odpustíte.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Dopoledne budete vařit a péct ne proto, že byste museli, ale proto, že vás to baví. Odpoledne pak prostřete stůl a budete se těšit tím, že jim chutná.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Zejména dopoledne čekejte od svého miláčka velmi intenzivní projevy přízně. Když budete upřímní, přiznáte, že vás on rozmazluje a vám se to líbí.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když něčemu nerozumíte, klidně a důrazně se zeptejte. Toho, že byste se ztrapnili, se nebojte. Na svou otázku dostanete rychle zdvořilou odpověď.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Když se vám něco nepodaří, berte to jako situaci, která není příjemná, ale s níž se dokážete srovnat. O tom, že byste kvůli tomu plakali, neuvažujte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

I když máte příležitost k pomstě člověku, který vám kdysi ničil život, dělat byste to neměli. Když se na něj podíváte, bude vám jasné, že nevyhrál.