Chryzopras

Článek na téma: Astrologie, Esoterické vědy,

Chryzopras je zelenou odrůdou chalcedonu. Vyznačuje se světle zelenou, mátově zelenou až tmavě zelenou barvou. Za svou barvu vděčí niklu. Tento kámen byl nejoblíbenějším drahým kamenem Alexandra Velikého.

Symbolika chryzoprasu

Chryzopras symbolizuje štěstí, podnikavost a obezřetnost. Přináší prosperitu. Vštěpuje cit pro milosrdenství a pomůže vám rozpoznat jemnou krásu v sobě samých. Může vám pomoci v sebevyjádření pomocí plynulé řečí a duševní obratnosti.

 Magická síla chryzoprasu

Tento nevšední kámen vás ochrání před temnými kouzly a ovládání naší mysli. Když ho zakopete u svých vstupních dveří, zabráníte tak nevítaným návštěvám. Pokud jej budete nosit sebou, ochrání vás před psychickým nátlakem. Noste ho zvláště v době, když chodíte po venku v noci, ochrání vás před obtěžováním. Chryzopras vás rovněž ochrání před žárlivostí a závislostí. Doma jej mějte i v tom případě, jestliže váš nový partner nemá rád vaše děti anebo sžíváte svá domácí zvířátka. Dokáže vás zbavit neodbytného nápadníka. pomáhá proti manipulaci a citovému vydírání. Léčí bolest z neopětované lásky.

 Léčebné účinky chryzoprasu

Chryzopras je jedinečný kámen, který vám pomůže s problémy spojené se zrakem. Podporuje imunitní systém. Napomáhá s řešením neplodnosti, dnou i srdcem. Chrání vás před pohlavními nemocemi. Pomoci může i s kožními problémy, slinnými a potními žlázami, játry. Snižuje hladinu cholesterolu, detoxikuje a dopomáhá k hormonální rovnováze. Zmírňuje klaustrofobii, noční můry. Zvyšuje míru ukládání vitamínu C.

 Největší naleziště

Indie, USA, Brazílie, Austrálie, Tanzanie, Zimbabwe, Madagaskar, Rusko, Kazachstán, Polsko, Jugoslávie, Německo a Česká republika.

Zkuste se zeptat onomantiky. Podle ní totiž v sobě každé jméno nese Boží předurčení.

Co je onomantika?

Onomantika je umění věštění, jež s běžným evropským věštěním a astrologií má pramálo společného. Mnohem blíže má k numerologii. Jde totiž o předvídání budoucnosti z písmen, které jsou numerologickými nosiči. Abychom to zjednodušili, jedná se o věštění ze jména.

Kreslení pravou hemisférou je pro mnohé velký zázrak, který si neumí vysvětlit. Techniku poprvé široké veřejnosti představila Betty Edwards v roce 1979. Jde o velmi efektivní výuku kreslení, která má pomoci kreslit i těm lidem, kteří si mysleli, že kreslit dokáží pouze talentovaní.

Strom má důležitou symbolickou roli v celé řadě kultur. Objevuje se například v kabale, u Máyů, Germánů, skandinávských národů a dokonce i u Keltů. Svou důležitou roli našel i v Bibli. Všude je opředen legendami.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Kdo by neslyšel o Avalonu, legendárním artušovském ostrově, na němž byl ukryt Excalibur. Staří Keltové toto místo považovali za sídlo Bohyně. Lidé na tento ostrov přicházeli zemřít, i se znovu narodit. Jde o jedno z nejmagičtějších míst na světě s ohromnou duchovní sílou a mocí.