Jaké mužské znamení se nejvíce bojí vztahu

Článek na téma: Astrologie, Duchovní život, Láska a vztahy,

Ve skutečnosti láska a vztah může vyděsit každého muže napříč všemi znameními. Každý z nich se však bojí něčeho jiného. Chcete vědět, čeho se vyvarovat, aby ten váš vysněný nevzal do zaječích? Pokud chcete znát odpověď, čtěte dále.

Berani

Chodíte s Beranem? Tak to šlo nejspíše asi hodně rychle. Berani se však nejvíce bojí jeho náhlého ukončení.

 Býci

Býci jsou závislí na materiálních věcech. Je pro ně nesmírně důležité, aby na své okolí působili dobře. Nesnáší změny. Změn se ohromně bo, a to ať už jde o navazování vztahů, tak i o vstup do manželství.

 Blíženci

Pokud hledáte znamení, které se vztahu nebojí, hledejte Blížence. Ti se ničeho nebojí, vše berou jako hru a experiment. Jdou i do výzev.

 Raci

Raci nemají problém jít do vztahu do té chvíle, dokud po nich nebudete chtít sňatek. Také mají problém udělat krok a sestěhovat se. Mají strach sdílet svůj domov s někým jiným Brání se tomuto kroku rukama nohama.

 Lvi

Lvi se vztahům nebrání, ale víte, čeho se nejvíc bojí? Že na tom nejste stejně jako on. Toto zjištění jej velice zraní a po jedné takové zkušenosti se podobnému prožitku snaží vyhnout všemi prostředky. Takto poznamenaný Lev je pak velmi opatrný, dokud si není jistý vašimi pocity.

 Panna

Největší obavou Panny je to, že nejsou s tou pravou. Potřebují mít ve všem jasno a pokud jsou zmatení, myslí si, že je něco špatně.

 Váhy

Chodíte s Váhou? Tak to vyžaduje hodně trpělivosti a vytrvalosti. Váhy mají totiž velký strach z toho, že se spletli. Jsou váhavé a nad každou partnerkou polemizují. Každý rozkol názorů v nich vyvolává pocit nejistoty a úvahu, zda jsou s tou správnou.

 Štíři

Štír to je synonymum pro slovo macho. Nepřizná vám, že se něčeho bojí. Natož, aby přiznal, že jeho největší noční můrou je samota a opuštěnost. Ne, to on nikdy neřekne. Raději si bude držet odstup, bude chladný a nevypočitatelný

 Střelci

Střelci vás potřebují mít neustále po ruce, zároveň potřebují mít i prostor pro své kamarády a pro spontánní výlety. Ničeho se muži tohoto znamení nebojí víc, že by se museli vzdát své svobody a že by mohli přijít o své výlety.

 Kozorozi

Kozorozi se bojí, že si jejich partneři neuvědomují, jak moc je milují a jak moc jim na nich záleží. Jejich svízelí však je, že nedokáží své pocity dost dobře vyjádřit.

 Vodnáři

Vodnáři se bojí pouze jednoho, bojí se, že nebudou schopni naplnit očekávání svého partnera. Neustále proto na sobě pracují. Jejich pochybnosti jsou pro ně výzvou.

 Ryby

Ryby si nejsou jisti sami sebou. Takže i když jsou ve vřelém a romantickém vztahu, pochybují. Bojí se, že jejich partnerky si to rozmyslí a rozejdou se s nimi. Nemohou uvěřit, že mohou být šťastni. Bojí se, že se jednou probudí a zjistí, že to je jen sen.

Filipojakubská noc byla úzce spjata se stavěním májky a rovněž i s líbáním na prvního máje. I proto se obvykle staví 30. dubna nebo 1. května. Jde o ozdobený vysoký kus kmene stromu, jež zdobí proutěný věnec, květiny, listy a záplava stuh. Dodnes se u nás slaví zejména na vesnicích. Májka se však nestaví pouze v České republice, ale i v jiných evropských zemích.

Symboly štěstí je jich mnoho a doprovází nás od počátku lidstva. Mají různou podobu. Věříme, že nám přinesou štěstí nebo nás ochrání před vším zlým. Nosíme je proto v kapse, v peněžence, na krku, stojí na našem stolku, máme je pod polštářem, houpou se nám na zrcátku v autě, visí nám u dveří i na zdi. Říkáme jim také talismany nebo amulety. Vážně jsou tak kouzelné?

Orákulum je známé po stovky let. I když v minulosti měla jinou podobu. V antickém středověku byla za orákula považována místa, kde se věštilo. Šlo tedy o věštírny. Věštkyně v nich věštily za užití různých praktik.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Zatímco u nás jde o objevování Ameriky, v Americe terapie úsměvem představuje hrůznou zastaralou psychiatrickou léčbu z třicátých let minulého století.